ПЮРЕ ТИКВА, 6+М
ПЮРЕ ТИКВА, 6+М
ПЮРЕ ТИКВА, 6+М
ПЮРЕ ТИКВА, 6+М

ПЮРЕ ТИКВА, 6+М

Хомогенизирана бебешка храна от тиква.

Зеленчуковите бебешки храни Plasmon са оптимални за приготвяне на бебешка храна от началото на отбиването. Традиционно готвене: Получава се с традиционен производствен процес, който гарантира запазването му във времето, на пара.

Програмата Oasi nella Crescita® е точен контрол на производствената верига от полето за засяване/отглеждане на суровината до нашия завършен продукт. С Oasi Nella Crescita качеството и безопасността на нашите продукти е гарантирано чрез пълна проследимост на всички етапи от веригата за доставки, чрез спазване на специфични разпоредби, които трябва да се прилагат през целия производствен цикъл и с целеви спецификации за качество.

Работим в тясно сътрудничество с нашите доставчици, с които сме установили съвместен и проактивен подход, за да гарантираме качеството на суровините и крайния продукт. За нашите продукти избираме само зеленчуци, отглеждани не в оранжерии, а директно на открито.

Продуктът може да се дава от 6-ия месец, освен ако не е препоръчано друго от педиатъра.
Продуктът трябва да се съхранява на сухо място, далеч от източници на топлина. Ако не е напълно използван, продуктът трябва да се затвори и да се съхранява в хладилник до 24 часа.

Формати arrow

Нетно количество: 160 g

Съдържа 2 единични опаковки по 80 g, непредназначени за индивидуална продажба.

Съставки arrow

Съставки: Тиква (70%), вода за готвене

Хранителна стойност arrow
Хранителна стойност на 100 g
Енергийна стойност 106 kJ/25 kcal
Мазнини 0,2 g
    от които: наситени мастни киселини 0,1 g
Въглехидрати 4,5 g
    от които: захари 3,0 g
Белтъци 0,7 g
Сол 0,01 g