ПЮРЕ ТИКВА
ПЮРЕ ТИКВА
ПЮРЕ ТИКВА
ПЮРЕ ТИКВА

ПЮРЕ ТИКВА

Хомогенизирана бебешка храна от тиква.

Зеленчуковите бебешки храни Plasmon са оптимални за приготвяне на бебешка храна от началото на отбиването. Традиционно готвене: Получава се с традиционен производствен процес, който гарантира запазването му във времето, на пара.

Програмата Oasi nella Crescita® е точен контрол на производствената верига от полето за засяване/отглеждане на суровината до нашия завършен продукт. С Oasi Nella Crescita качеството и безопасността на нашите продукти е гарантирано чрез пълна проследимост на всички етапи от веригата за доставки, чрез спазване на специфични разпоредби, които трябва да се прилагат през целия производствен цикъл и с целеви спецификации за качество.

Работим в тясно сътрудничество с нашите доставчици, с които сме установили съвместен и проактивен подход, за да гарантираме качеството на суровините и крайния продукт. За нашите продукти избираме само зеленчуци, отглеждани не в оранжерии, а директно на открито.

Продуктът може да се дава от 6-ия месец, освен ако не е препоръчано друго от педиатъра.
Продуктът трябва да се съхранява на сухо място, далеч от източници на топлина. Ако не е напълно използван, продуктът трябва да се затвори и да се съхранява в хладилник до 24 часа.

Формати arrow

Нетно количество: 160 g

Съдържа 2 единични опаковки по 80 g, непредназначени за индивидуална продажба.

Съставки arrow

Съставки: Тиква (70%), вода за готвене

Хранителна стойност arrow
Хранителна стойност на 100 g
Енергийна стойност 106 kJ/25 kcal
Мазнини 0,2 g
    от които: наситени мастни киселини 0,1 g
Въглехидрати 4,5 g
    от които: захари 3,0 g
Белтъци 0,7 g
Сол 0,01 g