БИСКВИТИ ЗА ДЕЦА СЪС СМЕТАНА, 12+М
БИСКВИТИ ЗА ДЕЦА СЪС СМЕТАНА, 12+М
БИСКВИТИ ЗА ДЕЦА СЪС СМЕТАНА, 12+М
БИСКВИТИ ЗА ДЕЦА СЪС СМЕТАНА, 12+М

БИСКВИТИ ЗА ДЕЦА СЪС СМЕТАНА, 12+М

Бисквитите със сметана на Plasmon придружават вашето дете в израстването му с калций и подбрани витамини и желязо, което допринася за нормалното когнитивно развитие. Рецептата за бишкоти Plasmon със сметана е предназначена да задоволи любопитството и желанието за нови вкусове на децата като същевременно запази перфектната хрупкавост и безопасност на класическата бишкота Plasmon.
Специално създадена за малките ръчички на най-малките бебета, което я прави не само неустоима на вкус, но и безопасна.
С гарантирано качество Oasi nella Crescita, бишкотата Plasmon се произвежда в Италия с италианско брашно. По-специално, пшенично брашно с подбрани зърна и обгрижвано от сеитбата до прибирането на реколтата. Всички съставки са внимателно контролирани, без оцветители и консерванти (както се изисква от закона), без масло, без яйца.
Консумацията на бишкоти Plasmon трябва да бъде предвидена в рамките на разнообразна и балансирана диета и здравословен начин на живот. 15 g бисквити Plasmon осигуряват значително количество желязо.
Продуктът трябва да се съхранява на сухо място и далеч от източници на топлина. Винаги внимателен към хранителните нужди на вашето дете, Plasmon предлага сладко гушкане с неподражаем вкус, обичан от майки и бащи. Опитайте и варианта с какао! От 12 месеца свен ако педиатърът не е препоръчал друго.

Формати arrow

Нетно количество: 320 g

Съставки arrow

Съставки: пшенично брашно(63%), захар, растителни масла (слънчогледово, сертифицирано устойчиво палмово), обезмаслено мляко на прах, сметана 2%, екстракт от ечемичен малц, набухватели (амониев хидрогенкарбонат, натриев хидрогенкарбонат, динатриев дифосфат), калциев карбонат, ароматизанти (мляко), железен фумарат, цинков сулфат, ниацин, витамин Е, рибофлавин, тиамин, витамин В6, витамин А, фолиева киселина, витамин К, витамин В12.

Може да съдържа следи от соя, горчица.

Хранителна стойност arrow
Хранителна стойност на 100 g
Енергийна стойност 1768 kJ/419 kcal
Мазнини 9,0 g
    от които: наситени мастни киселини 4,6 g
Въглехидрати 74,7 g
    от които: захари 22 g
Влакнини 2,6 g
Белтъци 8,5 g
Сол 0,40 g
Витамин A 350 µg
Витамин E 6 mg
Витамин K 15 µg
Тиамин (Витамин В1) 0,6 mg
Рибофлавин (Витамин В2)                       0,8 mg
Ниацин (Витамин В3) 9 mg
Витамин В6 0,7 mg
Фолиева киселина 100 µg
Витамин В12 0,7 µg
Калций 350 mg
Желязо 6 mg
Цинк 4 mg