100% произведено в Италия! Бебешката храна Plasmon се произвеждат само в Италия, а суровините се подбират от лицензирани доставчици в съответствие със строга система за контрол на качеството Oasi Nella Crescita. Това е уникална стандартизирана система за контрол на безопасността и гаранция за качество, със 100% проследимост на суровините през всички етапи от производството до краен продукт. Повече тук.
IL PRODOTTO FRUIT
Ние знаем всичко за плодовете, влагани при производството, внимателно подбрани и брани на ръка. Ние избираме само тези от тях, които са най-подходящи за храна за вашето бебе и само такива, култивирани спрямо нашите стриктни правила. Открийте произхода на нашите плодове!
СЪСТАВКИ
ЯБЪЛКИ
КРУШИ
СЛИВИ
БАНАНИ
АЛФОНСО МАНГО
ПОРТОКАЛОВ СОК
ЛИМОНОВ СОК
КАЙСИИ
ПРАСКОВИ
ЯГОДИ
БОРОВИНКИ
IL PRODOTTO MEAT
Нашите съоръжения за развъждане са с адекватни условия за производство на месо от най-високо качество. В тези ферми ние се грижим за животните, те преминават през редовни ветеринарни прегледи и се хранят с фураж и контролирана храна, внимателно подбрани за всеки вид. Открийте произхода на нашето месо!
СЪСТАВКИ
Tavola disegno 16
ГОВЕЖДО
vitello
ТЕЛЕШКО
icone plasom-16
ПИЛЕШКО
Tavola disegno 19
ПУЕШКО
Tavola disegno 20
ЗАЕШКО
Tavola disegno 21
АГНЕШКО
Tavola disegno 22
КОНСКО
IL PRODOTTO FLOUR
Брашното е основна съставка за нашите продукти. Ние подбираме само най-устойчивите сортове, подходящи за храненето на вашето бебе, както и доставчиците, които гарантират най-добрите екологични условия за полетата, като например разстоянието от източниците на замърсяване и вида на земята. Пшеницата се запазва естествена до смилане. Открийте произхода на нашето брашно!
СЪСТАВКИ
Tavola disegno 35
ПШЕНИЧНО БРАШНО
Tavola disegno 37
ГРИС ОТ ТВЪРДА ПШЕНИЦА
Tavola disegno 33
ТАЙ ОРИЗ (ПРЕРАБОТЕН)
Tavola disegno 31
ПРЕРАБОТЕН ОРИЗ
Tavola disegno 55
БРАШНО ОТ ПШЕНИЦА
Tavola disegno 59
СЕМОЛИНА
Tavola disegno 29
ОВЕС
Tavola disegno 39
ЕЧЕМИК
Tavola disegno 42
ЦАРЕВИЧНО БРАШНО
Tavola disegno 50
РЪЖ
IL PRODOTTO VEGETABLES
Нашите продукти се правят само със зеленчуци, отглеждани на открито, а не в оранжерии. Ние приемаме специфични техники за отглеждане и събиране, за да гарантираме възможно най-високо качество. Открийте произхода на нашите зеленчуци!
СЪСТАВКИ
Senza titolo-2
БРОКОЛИ
carota_purea
МОРКОВЕНО ПЮРЕ
carote
МОРКОВИ
cavolfiore
КАРФИОЛ
Tavola disegno 5
ТИКВИЧКИ
Tavola disegno 13
КАРТОФИ
zucca
ТИКВИ
Tavola disegno 11
СПАНАК
IL PRODOTTO LEGUMES
Не можем да пропуснем и бобовите растения в гамата на Plasmon, специално за вашето бебе: те представляват алтернатива на животинските протеини. Заедно със зърнените култури, бобовите култури представляват източник на протеинова алтернатива на месо, риба и сирене, в рамките на разнообразния и здравословен хранителен режим. Ето защо след откриването им стават част от всяко хранене.
СЪСТАВКИ
Tavola disegno 12
ГРАХ
Tavola disegno 7
ЗЕЛЕН БОБ
lenticchie
ЛЕЩА
ceci
Нахут
IL PRODOTTO FISH
Нашата бебешка храна в буркани се прави с внимателно подбрана риба. Условията на живот на нашите риби се наблюдават по време на размножаването, а филетата ни се анализират дори след производството. Открийте произхода на нашата риба!
СЪСТАВКИ
Tavola disegno 24
КАМБАЛА
Tavola disegno 25
ХЕК
Tavola disegno 26
СЬОМГА
Tavola disegno 28
ПЪСТЪРВА